12 Eylül 2011 Pazartesi

Yeni Dönemde CNBC-E...

Hemen hemen hepiniz cnbc-e yi biliyorsunuzdur.Ben cnbc-e yi 6,7 yaşımdan beri biliyor ve izliyorum. Leverage'den Doctor Who'ya  How I Met Your Mother'dan  The simpson'a onun gibi birçok sevdiğim dizi bu sezonda yepyeni bölümleriyle birlikte bizlerle.Tabi aillelerimiz ''Yine mi tv izliyorsun sen çobuk odana ders çalışmaya'' demediği sürece bizlerle olacaklar :) İşte yeni dönemde cnbc-e: 

 İlk olarak bu akşam yani sezonuyla bizlerle beraber olacak olan Leverage ve Two And a Half Man ile başlayalım. Two And a Half Men dizisinde iki yetişkin erkek kardeş ve bir 16 yaşındaki çocuktan bahsedilmektedir.Kısaca yetişkinlerin aşk hayatı ile ilgili bir dizidir. Ve her pazartesi 20:00 'de bizlerle birlikte. Leverage ise 5 kişiden oluşan bir hırsızlık dizisidir. Ve o da her pazartesi 21:00'da bizlerle                                               




Şimdi de sırada the big bang theory fırtınası var.aşk ve bilginin anlatıldığı the big bang theory her salı 20:00'de bizlerle olacak. Endgame Cnbc-e'nin yeni dizlerinden biri. Her  suçun aslında bir strateji oyunu olduğunu anlatan Endgame  her salı 21:00'de bizlerle birlikte. 




Sırada Rizzoli&Isles dizisi var.Bu dizi hem aksiyon hem de şıklık yarışının yanı sıra dizideki kişilere de çok uyum sağlamışlardır. Rizzoli&ısles her çarşamba 21:00'de bizlerle.
Hot in Cleveland is tam bir aşk dizisidir. Böyle dediğime bakmayın aslında çok komik. O da her çarşamba 22:00'da    CNBCE'de                                        
Tek ortak yanları kasabada olmaları.Evet The Simpson ve   Memphis Beat'den bahsediyorum bu iki merakla izlenen dizilerleyim.The simpson tam 20 yıldır severek izleniyor.Ve her perşembe 20:00'de bizimle. Memphis Beat'da ise hem iyi bir polis hem de iyi şarkıcı olan biradamdan bahsediliyor.Ve      o da her perşembe 21:00'de bizlerle.

İşte size Cnbc-e den bazı dizileri tanıttım.Yeni dönemde cnbce'yi izlemeyi unutmayın... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder