3 Şubat 2011 Perşembe

...Popmundo...

Popmundo dediğimiz şey; aslında bir online oyun sitesi. Onu  kısaca şöyle anlatabiliriz.Oyuna ilk girdiğinizde 16 yaşında oluyorsunuz.Sonra bir anneniz oluyor ve 19 dileğini yerine getirmenizi istiyor.Bunları yaptıktan sonra anneden kurtuluyorsunuz.Fakat bu dilekleri yapıp yapmamak sizin elinizde.İsterseniz yok sayabilirsiniz ama annenin giderken size verdiği para da o kadar azalır.
Bu sitede VIP olma şansınız da vardır.Bu arada istediğiniz ülkede olabilirsiniz. Herhangi gibi bir grup yaratabilirsiniz.Aslında oyunun amacı müzik yönünden tüm dünyada bir numara olmaya çalışmak.Bunun için para biriktirmeli ve konserlere çıkmalısınız. Bir sürü konser verip dünyada biraz da olsa tanındıktan sonra(doğal olarak para da kazanacaksınız) kendinize bir turne aracı alabilir ve dünyayı dolaşabilirsiniz. Yalnız siteye katılım kesinlikle ücretsizdir.Herhangi bir para talep edilmiyor.Fakat VIP olmak isterseniz biraz para vermeniz gerekiyor.Size Dünya turunda başarılar...!

1 yorum:

  1. Bende kaç gündür böyle bir onlineoyun sitesi arıyordum.Girdim,annemi hiç sevmedim.Adı Alexandır.İnşallah çok çabuk bitiririm..

    YanıtlaSil