3 Şubat 2011 Perşembe

Tatili Hak Ettik Ama.... =))

Bütün bir yıl boyunca hep ders hep ders bayağı bir yorulduk.Bence bir tatili hak ettik.15 gün bize yetmese de en azından okuldan uzak oluyoruz.Ders,sınav,dershane bizi kasıyor"du"..Tatilde gezip tozup herbir şeyi yapmak geliyor içimden..!Her ne kadar yarısına gelmiş olsak da yine bir hafta süremiz var.O bir haftayı güzel değerlendirebilirsiniz.Ama nasıl?İşte birkaç öneri ;
  • Bulunduğunuz yerin en pahalı mağazasına gidip sanki kıyafetleri alacakmış gibi yapıp tüm personeli  etrafınızda pervane edebilirsiniz.
  • Bulunduğunuz yerdeki hiç gezmediğiniz ya da hiç fotoğraf çektirmediğiniz yerlere gidin ve bol bol fotoğraf çektirin.Daha sonra onunla bir albüm hazırlayabilirsiniz.
  • Biliyorum,biliyorum.Kitap okumak çok sıkıcı ve hepsi resimsiz.Her ne kadar okumayı bilsek de bazen biz de resimli aksiyonlar okumak istiyoruz.Öyleyse size çok iyi bir önerim var.Çizgi romana ne dersiniz?Sesinizi duyabiliyorum.Hiçbirinizin aklından geçmedi değil mi?Şimdi doğru kitapçıya.
  •  Ve son olarak da "Bunların hiçbiri bana UYMAZ." diyorsanız(Aslında öyle bi şansınız yok ama..) o zaman takın,takıştırın.Süslenin sanki çok önemli bir davete katılıyormuş gibi. Emin olun bu muhteşemlik karşısında  ağzınız açık kalacak..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder